Spalio astrologinės tendencijos

N. Gabija Wolmer

Šiemet spalis – vienas ramesnių, geresnių mėnesių: nevyks užtemimų, mažiau formuosis ir sudėtingų ar neharmoningų planetų konfigūracijų, bent jau pirmą mėnesio pusę. Iki spalio 23 dienos Saulė judės Svarstyklėmis – vienu taikiausių, ramiausių zodiako ženklų. Dėl to pirmoji spalio mėnesio pusė bus palanki veiklai, susijusiai su teisėtvarka, įvairiomis paslaugomis, grožio puoselėjimu, dizainu, architektūra, socialine, visuomenine bei valstybinių institucijų veikla.

Jaunatis įvyks spalio 9 dienos ryte, todėl naujų darbų pradžią vertėtų planuoti, kol Mėnulis nebus per daug senas, geriausia 3-4 dienomis, arba jau po jaunaties, Mėnuliui kiek paaugus, 12-16 dienomis.

Visgi nuo spalio 5 dienos vakaro Venera judės Skorpiono ženkle reversu. Ši jos pozicija nėra palanki, todėl spalio mėnuo nebus palankus didesnėms investicijoms ar svarbiems pirkiniams. Atvirkščiai, vertėtų peržiūrėti išlaidas, pasisaugoti išlaidavimo.

Ši Veneros pozicija gali taip pat kelti ir nepasitenkinimą savimi ar išvaizda, dėmesio trūkumu, formuoti pretenzingumą, kompleksuotumą santykiuose. Vertėtų vengti kurti konfliktus dėl pavydo, įtarumo, jei neturite aiškių faktų.

Nuo spalio 23 dienos Saulė pereis į Skorpiono ženklą, kuriame jau bus Jupiteris, Venera, Merkurijus. Tai labai išryškins Skorpiono ženklo įtaką – ir geras, ir prastas jo savybes.

Pasistenkime išnaudoti didelę valios, drąsos, orumo, gilinimosi į tiesą bei gyvenimo prasmę energiją, esančią šiame laikotarpyje, tačiau nepasiduoti kerštavimui ar klastingumui. Saulė, įėjusi į Skorpiono ženklą, drauge išryškins ir Jupiterio, taip pat keliaujančio šiuo ženklu, jėgą. Dėl to šis metas palankus tiems, kurie pelno autoritetą tiesos siekiu, gebėjimu apginti tai, kas vertinga, sudėtingose, net ekstremaliose situacijose, turi nuoseklią ilgalaikę poziciją ir per ją bei stiprybę pelnytą autoritetą. Šis metas ypač aktyvus, palankus dirbantiems jėgos struktūrose.

Iš  N. Gabijos Wolmer „2018 Didžiojo astrologinio Mėnulio kalendoriaus“

TOP