D. K. Markauskienė - 2023 Mokslo metai

2023 – 2024 m. astrologijos renginiai

D. K. Markauskienė 2023 Mokslo metai
DAIVA KRISTINA  MARKAUSKIENĖ

2023  RUDENS SEZONO ASTROLOGIJOS RENGINIAI

Mano tikslas – padaryti astrologijos žinias prieinamas visiems norintiems, kad kiekvienas galėtų atrasti sau tinkamą būdą pagal poreikius ir galimybes. Kokie gi renginiai numatomi 2023 rudens sezoną, naujais mokslo metais?

Astrologijos kursai, vebinarai, praktikumai 

  • Rugsėjo 20d. prasideda Gyvoji astrologija II kursas. Vyks trečiadieniais, 18-22val. Plačiau: 
  • Rugsėjo 21d. vebinaras „Kaip harmonizuoti planetų raišką?“ 19-22val. Plačiau:
  • Rugsėjo 28d., prasideda Gyvoji astrologija I kursas. Vyks ketvirtadieniais, 18-22val. Plačiau:

 

You Tube Astrodaiva kanalas

Astrodaiva kanale – kai jau įprasta, jaunaties meditacijos. Gaunu į jas daug nuoširdaus atliepimo, dėkingumo, tad tęsiu. Na, jos tiesig ateina prieš jaunatį- kaip laiškai jums :) Nuo šiol kanale bus ir daugiau video įrašų su astrologjnėmis aktualijomis.  Astrodaiva YouTube įrašai:

Astrodaiva svetainė

Šiuo metu www.astrodaiva.com  svetainė patobulinta, atsinaujinusi, ten galite pasidaryti savo horoskopo brėžinį, dabar jau drauge gausite ir lenteles. Astrodaiva svetainė:

Astrologijos konsultacijos

Konsultuoju jau daugiau kaip  20 metų. Mano tikslas – konsultacijoje padėti geriau suprasti save, spręsti problemas, realizuoti gabumus bei galimybes taip, kad tai derėtų su esmine evoliucijos kryptimi, sielos uždaviniais. Nes tik toks būdas, mano nuomone, yra harmoningas ir sėkmingas visumine prasme. Mano tikslas ne tik įvardyti – kas, kada, bet ir kaip, kokius metodus pasitelkti savo tikslams realizuoti. Myliu savo klientus, matau, kad ateina artimos sielos, kurioms turiu ką perduoti. Plačiau:

Ką sako dalyviai?

Skeptiškai žiūrėdavau į atsiliepmų  kėlimą viešojoje erdvėje, na, kaip į kokią savigyrą. Tačiau pagalvojau, kad gal toks požiūris – išvirkščia puikybė. Tad dėkoju visiems atliepusiems už nuoširdumą.  Galbūt jis padės atrasti tai, kas svarbu ir jums?

Ačiū už mokymus,  man labai labai tinka  mokymasis su medžiagos peržiūra:  galiu peržiūrėti, analizuoti savo tempu – superinis mokymosi būdas. Nesu Vandenis, bet labai mėgstu laisvę :) Jūsų dėka giliau supratau savo ir vyro santykius.

Kristina G.

Su kiekviena paskaita  man vis labiau atsiverdavo akys. Ėmiau susieti viską į Vienį – kodėl ir kaip vyksta ir vyko mano gyvenime, kodėl tokios, o ne kitokios mano būsenos ir pasirinkimai. Aš mėgavausi kiekviena Jūsų nauja žinute.

Malvina R.

Po meditacijos per webinarą atėjo stiprių suvokimų, buvo ryškių sapnų ir mokymo per juos. Ši patirtis davė suprast, kad norint įvaldyti vidinę jėgą reikia to neatidėlioti, o su tuo dirbti, įvaldant savo emocijas ir reakcijas, tada pakils energijos kokybė.

Mantas U.

Įvardijote tai, ką aš visą laiką jaučiau, tačiau niekaip negalėjau apibūdinti žodžiais. Ačiū Jums  už visą seminarų ciklą, už konsultacijas ir tuos pokyčius net ne mano vienos gyvenime…

Ramunė Ž.

Labai Jums ačiū už konsultaciją, tikrai daug kas man susidėliojo, kas kur ir kodėl.

Eglė B.

TOP