2022 m. astrologijos mokymai

D.K. Markauskienė
DAIVA KRISTINA  MARKAUSKIENĖ

2022 M. ASTROLOGIJOS MOKYMAI

 

Mano tikslas – padaryti astrologijos žinias prieinamas visiems norintiems, kad kiekvienas galėtų atrasti sau tinkamą būdą pagal poreikius ir galimybes. Jų yra įprastinių ir naujų. Kokie gi jie?

  • Astrologijos kursai, vebinarai, praktikumai Zoom platformoje.
  • Nauja! Live komentarai, atsakymai į klausimus, astro aktualijos Fb kanale.
  • Nauja! Astro bendruomenės grupė Fb.
  • Astrodaiva You Tube: meditacijos, astro aktualijos.
  • Asmeninės konsultacijos.

Astrologijos kursai, vebinarai, praktikumai Zoom platformoje

  • Kas mėnesį vebinarai iš ciklo „Astrologija kasdieniame gyvenime“. Juose kviečiami dalyvauti visi, pasirenkant paskaitą pagal aktualią temą. Gruodžio 6d.,18val., vebinaras „2023 metų astrologinė prognozė“. Vebinaro įrašą galima peržiūrėti ir vėliau, jums tinkamu metu. Plačiau
  • Kas mėnesį praktikumai baigusiems bent vieną Gyvosios astrologijos kursą, norintiems įtvirtinti įgūdžius, pagilinti žinias. Gruodžio 2d. praktikumo temos: planetų valdymo grandinė, rytinės ir vakarinės planetos, metų sandūros tranzitai. Plačiau:

Live komentarai , atsakymai į klausimus, astro aktualijos Fb kanale

Nauja! Astrodaiva Fb erdvėje gruodžio 4d.,11val., Live „Ko nežino tėvai. *  O vertėtų žinoti“

You Tube Astrodaiva kanalas

Astrodaiva kanale – kai jau įprasta, jaunaties meditacijos. Gaunu į jas daug nuoširdaus atliepimo, dėkingumo, tad tęsiu. Na, jos tiesig ateina prieš jaunatį- kaip laiškai jums :)

Nuo šiol kanale bus ir daugiau video įrašų su astrologjnėmis aktualijomis. Šiemet daugiau dėmesio skirsiu video medžiagai, vizualikai įvairuose kanaluose,  nes jūsų atsiliepimai liudija, jog tai efektyvu, reikalinga. Astrodaiva YouTube įrašai:

Astrodaiva svetainė

Šiuo metu www.astrodaiva.com  svetainė patobulinta, atsinaujinusi, ten galite pasidaryti savo horoskopo brėžinį, dabar jau drauge gausite ir lenteles. Astrodaiva svetainė:

Astrologijos konsultacijos

Konsultuoju jau daugiau kaip  20 metų. Mano tikslas – konsultacijoje padėti geriau suprasti save, spręsti problemas, realizuoti gabumus bei galimybes taip, kad tai derėtų su esmine evoliucijos kryptimi, sielos uždaviniais. Nes tik toks būdas, mano nuomone, yra harmoningas ir sėkmingas visumine prasme. Mano tikslas ne tik įvardyti – kas, kada, bet ir kaip, kokius metodus pasitelkti savo tikslams realizuoti. Myliu savo klientus, matau, kad ateina artimos sielos, kurioms turiu ką perduoti. Plačiau:

Ką sako dalyviai?

Skeptiškai žiūrėdavau į atsiliepmų  kėlimą viešojoje erdvėje, na, kaip į kokią savigyrą. Tačiau pagalvojau, kad gal toks požiūris – išvirkščia puikybė. Tad dėkoju visiems atliepusiems už nuoširdumą.  Galbūt jis padės atrasti tai, kas svarbu ir jums?

Ačiū už mokymus,  man labai labai tinka  mokymasis su medžiagos peržiūra:  galiu peržiūrėti, analizuoti savo tempu – superinis mokymosi būdas. Nesu Vandenis, bet labai mėgstu laisvę :) Jūsų dėka giliau supratau savo ir vyro santykius.

Kristina G.

Su kiekviena paskaita  man vis labiau atsiverdavo akys. Ėmiau susieti viską į Vienį – kodėl ir kaip vyksta ir vyko mano gyvenime, kodėl tokios, o ne kitokios mano būsenos ir pasirinkimai. Aš mėgavausi kiekviena Jūsų nauja žinute.

Malvina R.

Po meditacijos per webinarą atėjo stiprių suvokimų, buvo ryškių sapnų ir mokymo per juos. Ši patirtis davė suprast, kad norint įvaldyti vidinę jėgą reikia to neatidėlioti, o su tuo dirbti, įvaldant savo emocijas ir reakcijas, tada pakils energijos kokybė.

Mantas U.

Įvardijote tai, ką aš visą laiką jaučiau, tačiau niekaip negalėjau apibūdinti žodžiais. Ačiū Jums  už visą seminarų ciklą, už konsultacijas ir tuos pokyčius net ne mano vienos gyvenime…

Ramunė Ž.

Labai Jums ačiū už konsultaciją, tikrai daug kas man susidėliojo, kas kur ir kodėl.

Eglė B.

TOP