2021 astrologijos mokymų programa

Astrologijos mokslo metu pradžia 2021
DAIVA KRISTINA  MARKAUSKIENĖ

2021 METŲ ASTROLOGIJOS MOKYMŲ PROGRAMA

Naujieji mokslo metai prasideda!

Galbūt ir jūs pribrendote pradėti sistemiškai mokytis astrologijos kursuose ar tęsti jos studijas, o gal tiesiog norėtumėte ateiti į atskiras astrologijos paskaitas, susipažinti su astrologijos teikiamomis galimybėmis, o galbūt jums patogesnis būdas yra prisijungti per webinarą. Taigi jūs galite įsijungti į studijas labai įvairiai, visiems sudarytos galimybės  – galintiems skirti daugiau laiko, dėmesio ir skubantiems, gyvenantiems Lietuvoje ir bet kurioje pasaulio šalyje. Tereikia tik panorėti!
Ilgalaikiams kursams grupės renkamos dukart per metus: pavasarinei ir rudeninei sesijai. Pavasarinė paprastai vyksta sausio-balandžio mėnesiais, rudeninė rugsėjo-gruodžio.

Norintiems pradėti studijas

I kursas (seminaras-webinaras) „Gimimo horoskopo analizė“. Per metus kursai vyksta 2 kartus: sausio-balandžio mėn. (pavasarinė sesija) ir rugsėjo-lapkričio mėn. (rudeninė sesija).
I kursas (pavasarinis) vyks nuo 2021 m. sausio 29 d.

Kaip parodė pastarųjų metų praktika, dalyvavimas webinaro būdu labai patogus: mokymas vyksta per Zoom platformą, įrašus galima peržiūrėti mokymo kambaryje patogiu metu, yra skirtos valandos kontaktiniams susitikimams, kurias aptarsime ir nustatysime kartu, jums patogiu metu, praktinėms užduotims, atsakymams į iškilusius klausimus. Taigi dabar jau astrologijos galite mokytis dinamiškai ir laisvai – nesvarbu, kada ir kur bebūtumėte – svarbu, kad turėtumėte internetą… ir svarbiausia norėtumėte mokytis.

Kurso pagrindas – vakarų astrologija su kai kuriais vertingais papildymais iš Avestos (persų astrologijos).  Kas savaitę bus viena 3val. paskaita, kurią galėsite peržiūrėti jums patogiu metu, ir viena kontaktinė valanda klausimams, bendravimui, namų užduočių aptarimui. Taip pat bus sukurta messengerio grupė, kaip galimybė dinamiškai bendrauti su grupe, tartis, dalytis informacija. Kurso trukmė – 10 savaičių, jis baigsis balandžio viduryje.

Norintiems tęsti studijas

II kursas (webinaras) „Horoskopo sintezė. Prognozavimo pradmenys“

Astrologijos praktikumas. Kiekvieną mėnesį  vyksta Praktikumai, padedantys  pajusti, suvokti astrologijos aktualijas, planetų pozicijas, gauti atsakymus į kylančius klausimus. Praktikumuose gali dalyvauti baigę bent vieną Gyvosios astrologijos kursą.
Pirmasis 2021 m. praktikumas vyks sausio 22 d.

III kursas „Prognozavimo pagrindai. Suderinamumas. Rektifikacija“
III kursas vyks nuo 2021m.sausio 30 d. šeštadieniais,  11-15val.

Norintiems pradėti studijas

Webinarų ciklas „Astrologija ir gyvenimo aktualijos“. Jame visiems suprantama kalba aptariamos santykių, veiklos, pašaukimo, finansų, sveikatos bei kitos aktualijos, žvelgiant iš astrologijos pozicijos, tad  webinaruose gali dalyvauti visi, pasirinkdami aktualią temą.

Sausio mėnesio  webinarai:

Webinaras „Totemai ir pasaulio kryptys“ sausio 5 d.

Webinarinė paskaita“ 2021 metų astrologinė prognozė“   sausio 15 d., 18 val.
Tikiuosi, kad kiekvienas rasite sau ką nors prasmingo, įdomaus, naudingo, įkvepiančio.
Iki susitikimų.
Su meile, ASTRODAIVA

TOP