Lapkričio astrologinės tendencijos

N. Gabija Wolmer

Lapkritis šiemet gana sėkmingas, produktyvus, tačiau ir nešantis nemažus pokyčius. Saulė iki 22 dienos judės Skorpiono ženklu, žadindama gana kovingas nuotaikas, ryžtą imtis sudėtingų užduočių, kai kuriems – niūrumą, norą per daug rizikuoti (o to kaip tik reikėtų vengti). Šį mėnesį įvyks keli svarbūs astrologiniai įvykiai. Lapkričio 8 dieną, 14:38 val., Jupiteris, didžiausia Saulės sistemos planeta, pereis iš Skorpiono į Šaulio ženklą bei judės juo apie metus laiko. Tai stipriai pakeis energijas į dinamiškesnes, ugnines, optimistiškesnes.

Prireiks dėmesio, papildomos energijos, kad sėkmingai susiderintume su pokyčiais, nepervertintume savo jėgų, tačiau ir nenuvertintume to, ką anksčiau darėme. Dėl to šiuo metu, 8-10 dienomis, įsiklausykime į tai, kas vyksta, į naujas galimybes. Pasikeitusi Jupiterio pozicija žadins naujus sumanymus, o dalis to, ką darėme anksčiau, gali atrodyti nebeefektyvu.

Panašias, nors kiek kitokias tendencijas formuos Uranas, lapkričio 6 dieną iš Jaučio ženklo keturiems mėnesiams grįžęs į Avino ženklą. Dėl to taip pat galime jausti besikeičiančias nuotaikas, nuostatas, nepasitenkinimą tuo, kas daryta anksčiau, ypač, jei tai susiję su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta, finansais, ekonomika. Uranas lapkričio mėnesį judės reversu, taigi šis metas skirtas apmąstymams, korekcijai to, ką darėme anksčiau.

Dar vienas svarbus pokytis yra tai, kad Karminiai mazgai Rachu bei Ketu keis poziciją zodiako ženkluose – užuot judėję Liūto bei Vandenio ženklais, jie pereis į Vėžio bei Ožiaragio ženklus bei judės jais pusantrų metų.

Ketu, perėjęs iš Vandenio ženklo į Ožiaragį, nustos stabdyti su Vandeniu susijusias sritis, informacinių technologijų veiklą, tačiau persikels į Ožiaragio sritis, susijusias su ekonomika, stambių struktūrų valdymu (plačiau skaitykite – 11, 12 p.).

Dėl visų šių planetų tranzitų lapkritis gali tapti iš tiesų reikšmingų pokyčių, svarbių sprendimų mėnesiu. Jei neforsuosite, įsiklausysite į laikotarpio tendencijas, tai padės geriau intuityviai pajusti pokyčius. Produktyviausi periodai lapkričio mėnesį bus pirmos dvi dienos, vėliau – po jaunaties, nuo 10 iki 29 dienos.

Nuo lapkričio 22 dienos Saulė judės Šaulio ženklu kartu su Jupiteriu, tai formuos ypač aktyvų, dinamišką, gal net per daug kovingą laikotarpį. Sprendimuose svarbu bus vadovautis ilgalaikėmis vertybėmis, vengti ekstremalumo, tačiau gebėti reaguoti į tai, kas vyksta, greitai, be delsimo.

Beje, tai, jog nuo lapkričio 17 dienos iki mėnesio galo Merkurijus ims judėti reversu, pristabdys dokumentų tvarkymą, komunikacijas. Šioje srityje gali iškilti netikėtų kliūčių, abejonių – numatykite kiek daugiau laiko šiems reikalams, jei darote ką nors svarbaus, nes jo tiesiog gali prireikti.

Iš  N. Gabijos Wolmer „2018 Didžiojo astrologinio Mėnulio kalendoriaus“

TOP